Bakgrundsbild

Ytbehandlingar

Vi arbetar med tre dörrtyper. Ek, furu och målade furudörrar med HDF-board. Dessa ytbehandlas på olika sätt. Ytbehandling väljer du i offertförfrågan för din produkt. Vi har några standardutföranden och önskas andra ytbehandlingar så skriv in det i steget "övriga önskemål" i offerten.

Målad

Har en massiv furukärna med HDF-board som målas med någon av S-kartans alla färger. Våra målade dörrar målas med en standard vit täckfärg som heter S0502-Y , även kallad Stockholmsvit. Vi kan även tillhandahålla innerdörrar S0500-N, vilket är en ännu vitare kulör än S0502-Y utan gulnyans. Modellen Rakel 1 och karm 93mm med tätlist finns på lager i S0500-N. VIll man ha en annan färg på sin dörr skriver man bara in färgkoden till den färgen i steget "Ytbehandlingar" i offertförfrågan. Vi målar i de flesta S-kulörer, dubbelkontrollera direkt med oss om du vill vara säker. Vår standard glans är 35, men vi målar även i önskad glans.

Ek

Tillverkas som obehandlad och klarlackad som standard. Önskar man bets som ytbehandling skriver man den önskade betsen i "Övriga önskemål" i offertförfrågan.

 Ek Tor 3 klarlack
 Klarlackad ek
 Ek bets Tor 3
 Förslag på Betsad ek
 ek innerdörr svartlasyr
 Svartlasyr ek

 

Furu

Tillverkas som obehandlad, behandlad med klarlack, ekbets, syrabets, körsbärsbets och valnötsbets. Här nedan är exempel på en Atle 3 med dessa ytbehandlingar. (Klarlack och obehandlad ser lika ut på bild, därav en bild för båda). Önskas annan bets skriv i "Övriga önskemål" i offertförfrågan

 Syrabets furu
 Syrabets
 Obehandlad furu
 Obehandlad/klarlackad
 Vitton
 Vitton
 Körsbärsbets
 Körsbärsbets
 Ekbets
 Ekbets
 Valnötsbets
 Valnötsbets