Bakgrundsbild

Jobba hos GK Door

Vilka är vi?

GK Door AB är sedan 1969 ett etablerat snickeri/träförädlingsföretag. Våra huvudsakliga produkter är egentillverkade innerdörrar. Vi vill framåt och strävar alltid efter att tillverka dörrar i högsta kvalité och möta vår kunds behov.

Var finns vi?

Företaget ligger i Glommersträsk i Norrbottens inland, nära till natur och frilluftsliv. I byn finns bland annat skola, ICA butik, föreningsliv.

Vem söker vi?

Vi är ständigt i expansionsfas och söker ambitiösa, drivna medarbetare. Erfarenhet av träbranschen är en fördel men inget absolut krav. Viktigare är ett gott tekniskt sinnelag och har lätt att lära nya arbetsuppgifter. Du är effektiv, noggrann och kvalitetsmedveten samt har ett naturligt lätt sätt att hantera maskiner. Du är social och gillar att bidra med att skapa god stämning i arbetslaget. Vi ser gärna om du kommer utifrån att du har möjlighet att bosätta dig på orten.

Att jobba hos oss

Vi jobbar varje dag för att skapa en bra stämning i arbetslaget och en god arbetskultur. Arbetsuppgifterna varierar där paketering, montering, ytbehandling, hyvling och limning är några exempel. Alla jobbar för att utveckla företaget och se lösningar som tar oss framåt i utvecklingen.

Är du intresserad av att följa med på vår resa?

Mejla CV och personligt brev till [email:2;0;17;8;13;0;54;6;10;3;14;14;17;55;18;4;]