Bakgrundsbild

Om oss

GK Door AB bildades år 1969 men företaget har anor sedan 1930-talet. 

Under åren har vi byggt upp en rationell och modern fabrik där produktionen i huvudsak är inriktad på innerdörrar. Vi håller hela produktionskedjan själva. Våra duktiga hantverkare sköter allt från hyvling-fogning-behandling till färdig produkt. Det är av den anledningen GK Door kan erbjuda en innerdörr av mycket hög kvalitet till ett konkurrenskraftigt pris.

Kvalitet

Vår långa erfarenhet av att bygga innerdörrar borgar för väldesignade dörrar med hög kvalitet och lång livslängd. När du ser detaljerna och känner tyngden i dörren så förstår du varför.

Flexibilitet

Vi producerar våra innerdörrar själva och kan därför vara flexibla vad gäller design och mått. samtliga dörrmodeller kan levereras som enkel-, par- eller skjutdörr. Vi tar även emot önskemål om speciallösningar och kan göra dörrar upp till 2340mm i höjd (24 modul). 

Service

Vi har ett stort antal innerdörrar och karmar i lager för snabba leveranser. Gods hämtas hos oss varje dag för distribution över stora delar av världen. Du kan ringa vår fabrik eller till någon av våra säljare för råd och information.

Miljö

GK Door AB arbetar i enlighet med miljöledningssystem som är uppbyggt i enlighet med de krav som finns i ISO 14001.

Välkommen att pröva oss.

Har du några frågor? Kontakta oss här.